Bobiltreff Tana

Publisert av Tor J. M. Breines den 12.09.21.

Invitasjon til bobiltreff i Tana (Tanatreffet 2021)

Fredag 24. september til Søndag 26. september
Sted: Skippagurra Bygdelags område. -
Polmakveien 45

Rammeprogram:

Fredag 24 september

Kl. 1500: Innrykk til bobiltreffet.
Kl. 1800: Velkommen til Tanatreffet v/
...................
Kl 1830: Aktuelt tema / info
Kl 2000: Bli kjent treff på grillplassen. To griller fyses opp for grilling av egen grillmat.
Bygdehuset vil være åpent fra innrykk. Her er det toaletter m.m.

Lørdag 25. september.
(De oppsatte tider er foreløpig, og kan bli endret i det endelige program)

Kl. 1000: Ulike aktiviteter fram til ca kl 1300
Kl. 1100: Tur i utmarka (Perletur)
Handletur til Nuorgam eller Tanabru
Besøk på Skippagurra Vegmuseum
Kl 1400: Felles bobil-
kolonne til Tanabru (for å prøve ut aktuelle områder for bobilparkeringer i sentrum)
Kl. 1700:
Muligheter for et badstubesøk om noen ønsker det?
Kl. 1900:
Felles festkveld
Biffgryte med ris/potet og salat,
focasia
+ kaffe med tilbehør
Dansemusikk v / Dag Pedersen

Søndag 26. september

Kl. 1100: Oppsummering og hjemreise

Deltakeravgift:

Pris pr. bobil Kr.200,-

Pris pr. person Kr. 350,-

Bobiltreffet er åpen for alle, med mulighet å tegne medlemskap i bobilforeningen. Ved å følge denne linken finner du mere info og fordeler med et medlemsskap. - https://bobilforeningen.no/

Til orientering vil det ikke være til rettelagt for strømtilknytning i år.

Er det noen som absolutt har behov for strøm, kan aggregat lånes for enkelttilfeller. I tillegg har vi også løsning med strømuttak ved behov på bygdelagets strømuttak ute på vegg. Skjøteledning vil være tilgjengelig for utlån.

For de som har behov for å tømme sitt bobiltoalett, kan det gjøres på rasteplassen som er bygd ved nye Tanabru. Her finner du både en tømmestasjon og toaletter. Dette bør være utført før ankomst til treffet.
Tømming av gråvannstanken i bobilen, har vi avtalt med Tana Familiecamping om å kunne bruke campingplassens gråvannsløsning. Dette bør være utført før ankomst til treffet.

Detaljert info vil komme i det endelige program.

Denne invitasjon håper vi skal kunne gi deg et grunnlag for å ta en foreløpig påmelding pr. epost, slik at vi kan få en oversikt over antall bobiler og deltakere allerede nå.
Når det endelige program er fastsatt kommende uke vil det bli sendt ut med endelig påmeldingsfrist, betalingsinformasjon og detaljert deltakerpåmelding.

Mvh Norsk Bobilforening Arnold Pedersen /sign. Regionleder

Tanatreffet 21. Kåre Breivik / sign. Lokal initiativtaker

Påmelding til: Arnold Pedersen - arnold_pedersen@hotmail.com eller Kåre Breivik – k.bre@online.no Har noen spørsmål som ønskes besvart, send det gjerne pr. epost som vil bli besvart ved første anledning.

Kart_Tana1.pdf
Kart_Tana2.pdf